Πήρε θέση για τον Μπακασέτα ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ: «Δεν δέχθηκε την πρότασή μας, γιατί ήθελε να αγωνίζεται σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα»

Πήρε θέση για τον Μπακασέτα ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ: «Δεν δέχθηκε την πρότασή μας, γιατί ήθελε να αγωνίζεται σε ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα»

Ο ισχυρός άνδρας της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογάν, μίλησε για την υπόθεση ανανέωσης του Τάσου Μπακασέτα, αλλά και τους λόγους που ώθησαν τον αρχηγό της Εθνικής να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Κάτω από άκρως μυστικότητα και με αστραπιαίες κινήσεις ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Τάσου Μπακασέτα, με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να αφήνει την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Θέση για την συγκεκριμένη μετακίνηση πήρε ο ισχυρός άνδρας της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγκρούλ Ντογάν αποκαλύπτοντας τι συνέβη στην υπόθεση ανανέωσης του 30χρονου άσου, αλλά και τους λόγους που ώθησαν τον Μπακασέτα να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Αλ Μουσράτι» – Τι αποκαλύπτει η «Record»

«Ο Μπακασέτας αμείβεται με 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως», δήλωσε αρχικά ο Ντογάν, πριν επικεντρωθεί στις προσπάθειες που έκανε η Τράμπζονσπορ για να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Έλληνα διεθνή που έληγε στις 30 Ιουνίου του 2024.

«Του κάναμε μια νέα πρόταση, αλλά δεν τη δέχτηκε. Αυτή ήταν η δεύτερη πρόταση. Ο Μπακασέτας είναι ένας παίκτης που ήταν πολύ χρήσιμος στην εποχή του», ενώ πρόσθεσε.

«Θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που παίζει για το πρωτάθλημα. Είναι κάποιος που αγαπά πολύ την Τραπεζούντα . Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, αλλά ίσως θέλει να ζήσει κάπου αλλού με την οικογένειά του. Δεν είναι από εδώ, ίσως έχει άλλα σχέδια. Δεν τα γνωρίζουμε αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ