Πρωταθλήτρια η Κ19 του Άρη (pics)

Πρωταθλήτρια η Κ19 του Άρη (pics)

Η ομάδα του Πασχάλη Μελισσά κέρδισε τον τίτλο με 5-3 στα πέναλτι επί του Εργοτέλη.

Ο Άρης αναδείχτηκε πρωταθλητής Νέων της Football League, επικρατώντας του Εργοτέλη στα Σπάτα, έναν χρόνο μετά τον χαμένο του τελικό κόντρα στον ΟΦΗ.

Το σύνολο του Πασχάλη Μελισσά μπήκε δυναμικά και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπουλγουρίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Καλλίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Άρη.

Στο 56’ ο Εργοτέλης απάντησε με σουτ του Σαϊτάκη, που έφερε την ισοφάριση και το 1-1 διατηρήθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στη συνέχεια στο μισάωρο της παράτασης.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, που χάρισε τη νίκη και τον τίτλο του πρωταθλητή στον μαχητικό Άρη με 5-3, με τον Μπακουτσή να είναι ο τελευταίος που βρήκε δίχτυα.

ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς): Σταυρίδης, Καλλίδης, Δεληζάνος, Μπακαλιάνης (73’ Μουρατίδης), Γιάντσος, Παπαγεωργίου, Μπουλγουρίδης, Ψωματάκης (107’ Τράκας), Δουζδαμπάνης (70’ Ιωσηφίδης), Καρβούνης (95’ Χατζηπιρπιρίδης), Χατζηϊγνατιάδης (85’ Μπακουτσής).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Βασίλης Πλεσίτης): Κορνηλάκης, Λούσι (111’ Μιφτάρι), Πλαϊτάκης, Κουτάντος (79’ Κεφαλούκος), Κουτεντάκης, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (108’ Σαμπροβαλάκης), Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης (96’ Μαυροειδής), Δουλγεράκης.

Δείτε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς των παικτών του Αρη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ