Ισπανία : Τελειώνει ο Λοπετέγι, φαβορί ο Κίκε Σετιέν

Ισπανία : Τελειώνει ο Λοπετέγι, φαβορί ο Κίκε Σετιέν

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Λοπετέγι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ισπανίας, δύο μόλις μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι στο Μουντιάλ με την Πορτογαλία, με τον Κίκε Σετιέν να είναι φαβορί για αντικαταστάτης του

Ακριβά θα πληρώσει απ’ ότι φαίνεται τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Τζουλέν Λοπετέγι, καθώς η ισπανική ομοσπονδία φαίνεται αποφασισμένη να τον απομακρύνει από τον πάγκο των «Φούριας Ρόχας».

Η συνέντευξη που ήταν προγραμματισμένη για τις 11.30 (ώρα Ελλάδας) ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, πήρε παράταση λόγω συνάντησης του Βάσκου τεχνικού με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ρουίς Ρουμπιάλες και τον τεχνικό διευθυντή, Φερνάντο Ιέρο.

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του Λοπετέγί φαντάζει ο Κίκε Σετιέν ο οποίος την προηγούμενη χρονιά οδήγησε την Μπέτις στην έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώεις και συγκεκριμένα στο Europa League,  ύστερα από 5 χρόνια απουσίας.

Όλα αυτά βέβαια φανερώνουν τον πανικό της ισπανικής ομοσπονδίας δύο μόλις 24ωρα πριν το πρώτο παιχνίδι των Ισπανών απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, για τον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ