Στην Πορτογαλία η Κ14 του ΠΑΟΚ

Στην Πορτογαλία η Κ14 του ΠΑΟΚ

Η ομάδα Κ14 του ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο Leiria Cup στην Πορτογαλία αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Πόρτο, η Σάντερλαντ και η Τβέντε.

Μετά τη δεύτερη θέση στο ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό τουρνουά Liga Cup, η ομάδα νέων Κ14 του ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα για την Λεϊρία, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά Leiria Cup από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον όμιλό τους τις: Benfica, Setubal, Sunderland. Ο άλλος όμιλος απαρτίζεται από τις: Porto, Leiria, Admira Wacken, Twente.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μοναστηρλής Δημήτριος, Βρακάς Θωμάς, Μπότης Νικόλαος, Ζίλος Αγγελος, Κουτσίδης Ισίδωρος, Σινανάι Μάριος, Τασιούρας Ελευθέριος, Τσαλουκίδης Ιωάννης, Χρυσοβέργης Μάριος, Θωμαϊδης Κωνσταντίνος, Τσέλα Φαμπιάν, Τσίκος Ζήσης, Πιτιλάκος Ιωάννης, Λαζαριώτης Γεώργιος, Ρουμιάντσεβ Βίκτωρ, Συμεωνίδης Αναστάσιος, Παναγίδης Μιχαήλ, Κουλούρης Γεώργιος, Σμυρλής Λάμπρος και Κούτσιας Γεώργιος.

Τα παιδιά συνοδεύουν οι προπονητές Απόστολος Παπαβασιλείου, Βαγγέλης Αλεξόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Dani Bigas Alsina.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ