Ντεμπούτο στη Ρεάλ Σολτ Λέικ με γκολ για τον Κατράνη (vid)

Ντεμπούτο στη Ρεάλ Σολτ Λέικ με γκολ για τον Κατράνη (vid)

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Κατράνη με τη φανέλα της Ρεάλ Σολτ Λέικ στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1 μέσα στο Βανκούβερ επί των Γουάικαπς.

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Κατράνη με τη φανέλα της Ρεάλ Σολτ Λέικ στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1 μέσα στο Βανκούβερ επί των Γουάικαπς. Ο 25χρονος αριστερός μπακ, με θητεία στον Ατρόμητο, πέτυχε με φοβερό σουτ το νικητήριο γκολ στο 76ο λεπτό και γνώρισε την αποθέωση.

Διαβάστε επίσης: Πολύ όμορφη κίνηση του Λαρεντζάκη: Το εσκεμμένο φάουλ στον 16χρονο Βαλκανά για τους πρώτους του πόντους (vid)

Στη βαθμολογία του MLS το Σολτ Λέικ έφτασε στην 5η θέση της δυτικής περιφέρειας, έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς, μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές το πρωταθλήματος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Κατράνης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του: «Είμαι πανευτυχής που στο πρώτο μου παιχνίδι ως βασικός μπόρεσα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις πόντους», τόνισε μετά το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ