Χοσέ Ενρίκε : Δίνει μάχη με τον καρκίνο

Χοσέ Ενρίκε : Δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ο 31χρονος παλαίμαχος αριστερός μπακ αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, καθώς πριν από ένα μήνα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο!

Ο Χοσέ Ενρίκε τον περασμένο Σεπτέμβρη αποχώρησε από την ενεργό δράση εξαιτίας των πολλών σοβαρών τραυματισμών που είχε υποστεί. Ο Ισπανός ακραίος μπακ αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ μέχρι τότε, αλλά αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ωστόσο, ο 31χρονος πλέον αριστερός αμυντικός καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο Χοσέ Ενρίκε πριν από ένα μήνα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τη δυσάρεστη αυτή είδηση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Λυπάμαι που δεν ήμουν τριγύρω το τελευταίο διάστημα. Ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου. Μέσα σε έναν μήνα έμαθα πως έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεσή του. Τώρα αναρρώνω και είμαι ευγνώμων. Η ζωή είναι πολύτιμη», έγραψε ο Χοσέ Ενρίκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ