«Βόμβα» από Κροατία για Λιβάγια: «Κάτι… ψήνεται με ελληνική ομάδα»

«Βόμβα» από Κροατία για Λιβάγια: «Κάτι… ψήνεται με ελληνική ομάδα»

Έτοιμο να επιστρέψει στην Ελλάδα παρουσιάζουν τον Μάρκο Λιβάγια οι Κροάτες χωρίς να αναφέρουν για ποια ομάδα πρόκειται.

Επιστρέφει στη Super League ο Μάρκο Λιβάγια; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα «germanijak.hr» που παρουσιάζει τον πρώην άσο της ΑΕΚ φευγάτο από τη Χάιντουκ.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Κάτι ψήνεται και λέγεται Ελλάδα», με το ρεπορτάζ ωστόσο να μην αναφέρει για ποια ομάδα είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα ο 30χρονος άσος.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Στοχεύουμε ευρωπαϊκά, στεναχωρήθηκε η ΕΠΟ που πέρασε ο Ολυμπιακός στον τελικό» (vid)

Ο Λιβάγια προέρχεται από μία μέτρια με 12 γκολ και 7 ασίστ σε 30 ματς μετά την περσινή εκπληκτική του σεζόν με 21 γκολ και 15 ασίστ σε 42 εμφανίσεις. Φέτος ο Κροάτης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και το μέλλον του φαντάζει αβέβαιο.

Σε αυτό το πλαίσιο η ιστοσελίδα αναφέρει ότι μια από τις προτεραιότητες του νέου αθλητικού διευθυντή, Νίκολα Κάλινιτς θα είναι να συζητήσει με τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου.

Κι όλα αυτά, όπως επισημαίνεται, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι καθόλου αρνητικός να επιστρέψει, αν του γίνει μια καλή πρόταση. Ο Λιβάγια πάντως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τη Χάιντουκ και κοστολογείται περίπου στα 6,5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ