Αποθέωση για τον Άμραμπατ από τους οπαδούς της Αλ Νασρ – «Αν ήμουν συμπαίκτης με τον Ρονάλντο…» (Pics & vids)

Αποθέωση για τον Άμραμπατ από τους οπαδούς της Αλ Νασρ – «Αν ήμουν συμπαίκτης με τον Ρονάλντο…» (Pics & vids)

O Νόρντιν Άμραμπατ πήγε να παρακολουθήσει αγώνα της Αλ Νασρ και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της πρώην ομάδα τους. Μεγάλη ατάκα από τον Μαροκινό για Ρονάλντο.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ βρίσκεται σε διακοπές μετά το τέλος της σεζόν με την ΑΕΚ κι ενώ η Ένωση περιμένει την απάντησή του για το αν θα παραμείνει κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο έμπειρος άσος είναι στο Ριάντ αυτές τις μέρες και το βράδυ της Δευτέρας (27/5) παρακολούθησε το ματς της πρώην ομάδας του, Αλ Νασρ, με την Αλ Ιτιχάντ.

Διαβάστε επίσης: Προσγειώθηκε στην Αθήνα η Φιορεντίνα! (pics)

Μάλιστα γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Αλ Νασρ που φώναξε ρυθμικά το όνομά του, με τον Άμραμπατ να ανταποδίδει την αγάπη των οπαδών χειροκροτώντας.

Σε δηλώσεις του ο Μαροκινός δεν έκρυψε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας ενώ τόνισε πως αν ήταν συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο θα του έβγαζε τουλάχιστον 15 ασίστ.

«Μακάρι να μπορούσα να φορέσω τη φανέλα της Αλ Νασρ σήμερα και να αγωνιστώ. Αν έπαιζα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα δημιουργούσα τουλάχιστον 15 γκολ για εκείνον», είπε συγκεκριμένα ο άσος της ΑΕΚ o οποίος έχει φορέσει 100 φορές τη φανέλα της Αλ Νασρ και έχει καταγράψει 17 γκολ και 26 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ