Και ο ΠΑΟΚ στο 1ο Elite Ladies Football Camp (pics)

Και ο ΠΑΟΚ στο 1ο Elite Ladies Football Camp (pics)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγινε ένα αμιγώς γυναικείο camp ποδοσφαίρου το 1ο «Elite Ladies Football Camp» στη Χαλκιδική και συμμετείχε και η ακαδημία κοριτσιών του ΠΑΟΚ.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο «Elite Ladies Football Camp» στο Βατοπέδι Χαλκιδικής.

Γυναικείες ακαδημίες ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα μαγευτικό τοπίο της Χαλκιδικής (Happy days summer camp) και να ζήσουν μια μοναδική κατασκηνωτική εμπειρία συνδυάζοντας ποδοσφαιρικούς αγώνες με διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έγινε ένα αμιγώς γυναικείο camp ποδοσφαίρου και σε αυτό συμμετείχε και η ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών του ΠΑΟΚ «PAOK Ladies Academy» με πάνω από 50 κορίτσια!

Στόχος του «Elite Ladies Football Camp» είναι η γνωριμία και τα παιχνίδια μεταξύ των γυναικείων ομάδων στην Ελλάδα, αλλά και η αποφόρτιση των κοριτσιών από την απαιτητική χρονιά που έχουν κάθε σεζόν (σχολείο, φροντιστήριο, ποδόσφαιρο κλπ).

Οι μικρές και μεγάλες αθλήτριες (6-17 ετών) που συμμετείχαν στο φετινό camp έμειναν ενθουσιασμένες από τις δραστηριότητες που είχαν καθημερινά στο πρόγραμμά τους. Εκτός από τους καθημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου οι αθλήτριες είχαν δραστηριότητες όπως tennis, volley, ping-pong, water polo, handball, badminton, αναρρίχηση, τραμπολίνο, flying fox, beach volley, ποδηλασία, στίβος περιπέτειας, beach soccer και φυσικά μπάνιο σε θάλασσα και πισίνα καθημερινά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο 1ο «Elite Ladies Football Camp» ήταν οι: ΠΑΟΚ, Αγροτικός Αστέρας, ΜΑΣ Αγχιάλου Ladies, Shooters girls, Παλλήνη girls, Βόλος 2004 και Νεφέλες Κατερίνης. Οι διοργανωτές ευελπιστούν στο μέλλον να αγκαλιαστεί και από άλλες γυναικείες ομάδες ο συγκεκριμένος θεσμός, έτσι ώστε κάθε χρονιά όλο και περισσότερες αθλήτριες να ζουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ