Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Summer Camp του Ολυμπιακού (pics)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Summer Camp του Ολυμπιακού (pics)

Τα παιδιά πέρασαν ένα μοναδικό πενθήμερο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και έμαθαν χρήσιμα πράγματα για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

Την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού είχαν περισσότερα από 200 παιδιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό που συμμετείχαν στο 18o Summer Camp της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Οι λιλιπούτιοι άσοι έμαθαν πολλά και χρήσιμα πράγματα για το ποδόσφαιρο, τη ζωή, αλλά και τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό και πήραν πολλά αναμνηστικά δώρα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής η αυλαία του 18ου Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός. To Summer Camp ενηλικιώθηκε και πρόσφερε και φέτος μοναδικές στιγμές και δυνατές συγκινήσεις στα περισσότερα από 200 παιδιά που συμμετείχαν.

Αγόρια και κορίτσια απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο έζησαν ένα μοναδικό πενθήμερο στο Προπονητικό Κέντρο του αγαπημένου τους, Ολυμπιακού, στο Ρέντη και σίγουρα θα θυμούνται για καιρό αυτή την εμπειρία!

Το φετινό Camp επέλεξαν παιδιά από την Αττική, από την Θεσσαλονίκη, τη Χίο, το Ρέθυμνο, τη Σαλαμίνα, την Αλεξανδρούπολη, τη Μύκονο, τη Χίο, την Σέριφο, την Σαντορίνη, τα Ιωάννινα, την Ναύπακτο, το Μαρμάρι, το Ηράκλειο, την Πρέβεζα, την Μυτιλήνη, την Αίγινα και πολλές ακόμη περιοχές της χώρας μας.

Τεράστια ήταν και η συμμετοχή από το εξωτερικό. Παιδιά από το Σίδνεϊ, το Κονγό, την Ινδονησία, το Βερολίνο, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, το Κάϊρο και την Αλβανία πέρασαν ένα μοναδικό πενθήμερο στο «σπίτι» του Ολυμπιακού.

Το Summer Camp έδωσε και φέτος την δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να έρθουν κοντά στον Ολυμπιακό και να μάθουν πολλά και χρήσιμα πράγματα για το ποδόσφαιρο, την ζωή και τον Θρύλο.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν κάρτες αξιολόγησης, αναμνηστικά, πολλά δώρα αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έκαναν νέους φίλους πριν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τα παιδιά που επέλεξαν και φέτος το Summer Camp του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, την Dole, την Renault, την Vodafone, την Giovas Group, την 3E και την Adidas.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ