Πονάει ο Τουράμ και στην Κέρκυρα… τρέχουν

Πονάει ο Τουράμ και στην Κέρκυρα… τρέχουν

Ο Ροτζέριο Τουράμ, είναι από πέρσι ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο έχει κτιστεί -αν μπορούμε να το πούμε έτσι- επιθετικά η Κέρκυρα. Σε 30 συνολικά εμφανίσεις έχει πετύχει 7 γκολ και έχει χαρίσει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα του. Φέτος όμως δεν είναι καλή η χρονιά για τον Βραζιλιάνο ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, δεν […]

Ο Ροτζέριο Τουράμ, είναι από πέρσι ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο έχει κτιστεί -αν μπορούμε να το πούμε έτσι- επιθετικά η Κέρκυρα. Σε 30 συνολικά εμφανίσεις έχει πετύχει 7 γκολ και έχει χαρίσει αρκετούς βαθμούς στην ομάδα του.

Φέτος όμως δεν είναι καλή η χρονιά για τον Βραζιλιάνο ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, δεν έχει βρει ρυθμό και είναι «άσφαιρος» στις τρεις εμφανίσεις του φέτος. Μάλιστα τραυματίστηκε εκ νέου και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του για περίπου τρεις εβδομάδες.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με την Sportime,  το προπονητικό τιμ και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν αρχίσει ήδη να κοιτάζουν τις επιλογές τους και να καταστρώνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την ενίσχυση της επίθεσης τον ερχόμενο Ιανουάριο, πριν να είναι πολύ αργά και μπει η Κέρκυρα σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ