To10.gr πάει Mundial (live)

To10.gr πάει Mundial (live)

Γιώργος Χελάκης και Βαγγέλης Μπραουδάκης φορούν to10.gr και κάθε βράδυ μας ταξιδεύουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δεν θα υπήρχε ο μύθος του Μουντιάλ, χωρίς το «10». Τον ιερό αριθμό του ποδοσφαίρου, που φόρεσαν στη πλάτη οι ήρωες του football στο χρονικό του… χρόνου.

Το 10 που απόψε και κάθε βράδυ θα φορούν στη πλάτη ο Γιώργος Χελάκης και ο Βαγγέλης Μπραουδάκης, απόλυτα εναρμονισμένοι με τις επιταγές του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το10.gr πάει Μουντιάλ. Το10.gr είναι… Μουντιάλ. Η ομάδα που υπόσχεται ότι θα σας κρατήσει συντροφιά μόνο με ποδόσφαιρο, σε αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε το απόγευμα από το «Λουζνίκι» και θα επιστρέψει σε αυτό για τον τελικό σε έναν μήνα από τώρα.

Η ομάδα είναι έτοιμη από καιρό. Με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις. Με κέφι και διάθεση για την πιο όμορφη κουβέντα της ζωής μας. Εκείνη που τελικά γίνεται για μια μπάλα.

Συντονιστείτε με tο10.gr. Γίνεται μέρος της πιο καλής ομάδας.

Απόψε: Το τρομερό «μωρό» του Μουντιάλ, έστειλε σπίτι του τον Μέσι. Ο Κιλιάν Μπαπέ έστησε πάρτι στην πλάτη της Αργεντινής και το τελικό 4-3 δεν λέει την αλήθεια

Έξω και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι μαχητές της Ουρουγουάης στους «8», αγωνία για τον Καβάνι.

Και φυσικά δώρα. Κάθε νύχτα. Σε κάθε εκπομπή, δύο τυχεροί θα κερδίζουν σετ προπόνησης, (προσφορά της εταιρίας Liga Sport, Εθνικής Αντιστάσεως 156 Νέος Κόσμος).

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό φτάνει να στείλετε το μήνυμα σας (με το όνομα σας φυσικά), κάτω από το live-streaming της εκπομπής στην ιστοσελίδα μας (to10.gr).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ