Αμπιντάλ: «Οι διαδικασίες ακουλουθήθηκαν κατά γράμμα και τα ιατρικά έγγραφα που το αποδεικνύουν υπάρχουν»

Αμπιντάλ: «Οι διαδικασίες ακουλουθήθηκαν κατά γράμμα και τα ιατρικά έγγραφα που το αποδεικνύουν υπάρχουν»

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μέσω του επίσημου λογαριασμού το στο instagram τοποθετήθηκε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί παρανομίας στη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υποβλήθηκε.

Η ισπανική εφημερίδα «El Confidencial» δημοσίευσε συνομιλίες του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ (που βρίσκεται στη φυλακή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος) από τις οποίες προκύπτει πως συκώτι το οποίο έλαβε ως μόσχευμα ο πρώην άσος των Καταλανών αγοράστηκε παράνομα. Ήδη το ίδρυμα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το ίδιο έκαναν και οι ιθύνοντες των Μπλαουγκράνα μέσω επίσημης ανακοίνωσής τους. Σειρά είχε και ο ίδιος ο Αμπιντάλ νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο Γάλλος μέσω του επίσημου προφίλ του στο instagram επισήμανε τα εξής:

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να σας επικοινωνήσω την ενόχλησή μου και τη λύπη μου σε σχέση με όσα σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την φερόμενη ως παράνομη μεταμόσχευση ήπατος.

Με κανένα σεβασμό προς την οικογένειά μου, το ιατρικό τιμ και τον κάθε ένα που έχει υποβληθεί σε παρόμοια εγχείριση, θα ήθελα ειλικρινά να απολογηθώ εάν σε οποιοδήποτε επίπεδο γεννήθηκαν αμφιβολίες από την ασάφεια των όσων κυκλοφόρησαν σήμερα.

Ο ξάδερφος μου Ζεράρ  δώρισε το συκώτι του για να σώσει τη ζωή μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων γι αυτό. Οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα ακολουθήθηκαν καθόλη τη διάρκεια και τα ιατρικά έγγραφα που τα αποδεικνύουν υπάρχουν.

Ερίκ Αμπιντάλ»

https://www.instagram.com/p/Bk0He59A9bA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1pczkz95u1zzi&r=so

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ