Σπουδαίας σημασίας φιλικό για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Σπουδαίας σημασίας φιλικό για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Μια ακόμα όμορφη κίνηση από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού που θα παίξουν σε φιλικό στο πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου Μοσχάτου - Ταύρου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ένα ακόμα φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσουν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού. Στόχος αυτή τη φορά η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Μοσχάτου – Ταύρου.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα (20/11) και ώρα 16:30, η θρυλική ομάδα των βετεράνων του Ολυμπιακού, θα δώσει τον υπ’ αριθμόν 653 αγώνα της, για σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Μοσχάτου -Tαύρου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα στο γήπεδο του Μοσχάτου με την ομάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ενώ πριν τον αγώνα θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, για το κοινωνικό και αθλητικό έργο που έχει προσφέρει στον δήμο. Ακόμα, θα βραβευτεί ο θρυλικός Ηλίας Ρωσσίδης!

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ