O Τσιάρτας δημοπρατεί τη φανέλα που του χάρισε ο Ζιντάν για τους πυρόπληκτους

O Τσιάρτας δημοπρατεί τη φανέλα που του χάρισε ο Ζιντάν για τους πυρόπληκτους

Ο Βασίλης Τσιάρτας έθεσε σε δημοπράτηση φανέλα που του είχε χαρίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν, με σκοπό να προσφέρει τα έσοδα στους πυρόπληκτους.

Η Ελλάδα βιώνει εφιαλτικές στιγμές τις τελευταίες ώρες, με τις φονικές πυρκαγιές να έχουν πλήξει τη χώρα μας και τις Αρχές να κάνουν λόγο για περισσότερους από 70 νεκρούς, σε μια τραγωδία αδιανόητου μεγέθους.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός και άλλοτε εμβληματικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας, λίγες ώρες αφότου σχολίασε «καυστικά» το γεγονός ότι ουδείς έχει δηλώσει την παραίτησή του από την πλευρά της πολιτείας, προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση για να στηρίξει έμπρακτα τους πυρόπληκτους.

Μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook, ο 45χρονος γνωστοποίησε ότι έθεσε σε δημοπράτηση μια ιδιαίτερη φανέλα από την προσωπική συλλογή του. Ο λόγος για εκείνη που του είχε δοθεί από τον Ζινεντίν Ζιντάν, όταν ο Γάλλος αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μάλιστα έχει ιδιόχειρη αφιέρωση. Όπως τόνισε, τα έσοδα θα δοθούν στους πληγέντες από τις φωτιές.

Η ανάρτηση του Τσιάρτα:

«Με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική και των οδυνηρών συνεπειών των,

διαθέτω από την προσωπική μου συλλογή, προς δημοπράτηση, την αυθεντική φανέλα του Zinédine Zidane με ιδιόχειρη προσωπική του αφιέρωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους πυρόπληκτους.

Την διαχείρηση της δημοπράτησης θα αναλάβει ο Ροταριανός σύλλογος Μάραθων-Ν. Μάκρης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αν. Αττικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ