Πανιώνιος – Ομόνοια 1-0

Πανιώνιος – Ομόνοια 1-0

Με το πρώτο τέρμα του Άλμπεργκ, ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 της Ομόνοιας σε φιλικό προετοιμασίας

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Ομόνοιας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πολωνία. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημείωσε ο Ρόλαντ Άλμπεργκ με κοντινό πλασέ στο 37ο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη στιγμή στο ματς, στο 21ο λεπτό όταν ο Λόπεζ έδιωξε το σουτ που επιχείρησε ο Μασούρας, ενώ λίγο αργότερα ο Σπιριντόνοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ  τον Μεχία.

Ωστόσο στο 37′ ο Άλμπεργκ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 και έλυσε τον… γόρδιο δεσμό των Κύπριων. Στην επανάληψη η Ομόνοια έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει  κόντρα σε έναν άκρως διαφορετικό Πανιώνιο, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο. Κάπως έτσι το 1-0 υπέρ των Κυανέρυθρων παρέμεινε ως το τέλος.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Σαραμαντάς, Άλμπεργκ, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μασούρας, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ντε Ταντέο, Μίκο, Κόρμπος, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σεράφ, Καμαρά, Γεσίλ.

Ομόνοια (Χουάν Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Γκαφούρ, Βύντρα, Λόπεζ, Μανρίκε, Τζαΐλσον, Λοέ, Άλεξ, Χριστοφή, Ραμίρεζ, Ντάρμπισιρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ