Λαμία-ΑΕΛ 1-0

Λαμία-ΑΕΛ 1-0

Με γκολ του Ντένις Επστάιν στο 59ο λεπτό η Λαμία επικράτησε 1-0 της Λάρισας στο πρώτο της εντός των τειχών φιλικό παιχνίδι.

Ο Ντένις Επστάιν έδωσε τη νίκη στη Λαμία κόντρα στην ΑΕΛ σκοράροντας το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (28/07) στο ΕΑΚ Λαμίας.
Μπάμπης Τεννές και Σωτήρης Αντωνίου χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν στη διάθεσή τους για να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ματς και απείλησαν μόλις στο 5′ με το σουτ του Καραγκούνη να φεύγει άουτ. Οι Βυσσινί είχαν μια καλή στιγμή στο 21′ όμως ο Μελισσάς μπλόκαρε το σουτ του Πίτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη και πάλι η Λαμία μπήκε καλύτερα και άνοιξε το σκορ στο 59′ με ωραίο πλασέ του Επστάιν. Δύο λεπτά αργότερα ο Βασιλαντωνόπουλος βρέθηκε και πάλι σε θέση για γκολ αλλά ο Γκέκας δήλωσε παρών! Η ΑΕΛ είχε ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 68′ αλλά το γυρισό του Σαϊτι δεν βρήκε στόχο.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Καραγκούνης, Επστάιν, Τσούκαλος.

Πήραν χρόνο συμμετοχής: Σαράνοβ, Καπαγιαννίδης, Παπαργυρίου, Δημούτσος, Κωστίκας, Μπερτόλιο, Ρόμανιτς, Μπούτνικ.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Σουλούκος, Καρανίκας, Ζίζιτς, Χουμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Σαΐτι, Φρίουι​​.

Πήραν χρόνο συμμετοχής: Γκέκας, Μόρας, Γρομιτσάρης, Γκόικοβιτς, Πετροβίτς, Κάσσος, Χαλάτσης, Πινάκας, Χότζαλι, Νούσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ