Πλησιάζει στο Μιλάνο ο Ιγκουαΐν

Πλησιάζει στο Μιλάνο ο Ιγκουαΐν

Συνάντηση με τους ιθύνοντες της Γιούβε είχαν οι Ροσονέρι προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» αναφορικά με την μετακόμιση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο Μιλάνο.

O Γκονζάλο Ιγκουαΐν τίθεται μάλλον στο… περιθώριο στο Τορίνο μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους Μπιανκονέρι να ψάχνουν έναν τρόπο να «απαλλαγούν» από τον Αργεντινό επιθετικό.

Από τους επίδοξους αγοραστές για τον Πιπίτα ένα βήμα πιο μπροστά φέρεται να είναι η Μίλαν η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας (30/07) συναντήθηκε για περίπου δύο ώρες με τους ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Ιταλίας, παρόντος του μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί μια λύση που να συμφέρει αμφότερους και να ταξιδέψει στο Μιλάνο ο πολύπειρος φορ!

Τα τελευταία ρεπορτάζ λοιπόν αναφέρουν ότι η πολυπόθητη χρυσή τομή ευρέθη! Συγκεκριμένα οι Ροσονέρι θα δώσουν φέτος 20 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του και άλλα 35 εκατομμύρια ευρώ του χρόνου, σύμφωνα με την υποχρεωτική οψιόν αγοράς που συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές.

Φυσικά για όλα αυτά φέρει λόγο και ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος προς το παρών βλέπει με… μισό μάτι το deal μιας και δεν ικανοποιείται από τη λύση του δανεισμού. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μιλάνου, Λεονάρντο, θα συναντηθεί εκ νέου με τους εκπροσώπους του Πιπίτα προκειμένου να τους πείσει. Αν όλα πάνε κατ’ευχήν τότε ο Ιγκουαΐν μετά τις Νάπολι (2013/16) και Γιούβε θα φορέσει τη φανέλα και τρίτου ιταλικού συλλόγου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ