Πρίγιοβιτς: «Θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

Πρίγιοβιτς: «Θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση»

Αποφασισμένος φανηκε στις δηλώσεις του ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θεορώντας ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που τελικά θα πάρει την πρόκριση

Έτοιμος να δώσει το 100% του εαυτού του δήλωσε ο Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της ομάδας του κόντρα στη Βασιλεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το όταν έμαθε ότι θα παίξει με Βασιλεία και την εντύπωση του μετά το πρώτο παιχνίδι: «Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε είναι ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Χαίρομαι που έχουμε αυτό τον αγώνα μπροστά μας».

Για την αλλαγή του προπονητή της Βασιλείας και αν αυτό θα επηρεάσει:
«Η αλλαγή του προπονητή της Βασιλείας μπορεί να είναι κάτι θετικό για εμάς. Ούτως ή άλλως έχω θετικές σκέψεις και θεωρώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν θα έχει λίγη παραπάνω σημασία για αυτόν να σκοράρει αύριο:
«Το πιο σημαντικό είναι η αυριανή απόδοση της ομάδας και όχι η προσωπική μου. Είναι δευτερεύουσας σημασίας το πώς θα αποδώσω ατομικά. Είμαι πεπεισμένος ότι θα παίξουμε αύριο κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που θα παίξω αύριο».

Για την ετοιμότητα του: «Νιώθω έτοιμος να δώσω το 100% και στα 90 και στα 120 λεπτά αν χρειαστεί. Αν νιώσω αδύναμος θα το πω εγώ ο ίδιος στον προπονητή να με αλλάξει, γιατί έχουμε ισάξιους παίκτες».

Για τον κορμό που έχει ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τα προβλήματα που έχει η Βασιλεία:
«Αύριο δεν παίζει ρόλο η αλλαγή του προπονητή. Μεγαλύτερη σημασία έχει να αποδώσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για το ότι έχει αντιμετωπίσει τη Βασιλεία περισσότερες φορές στην καριέρα του και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
«Η ατμόσφαιρα αύριο θα είναι καλή, είναι και εθνική εορτή. Ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει σε γεμάτα γήπεδα, με δυνατή ατμόσφαιρα και θα μπορέσει να αποδώσει».

Για το ότι τον ξεχώρισε ο Φράι χαρακτηρίζοντας τον ως τη Νο1 απειλή για τη Βασιλεία:
«Νομίζω ότι όλη η ομάδα είναι επικίνδυνη. Η ομάδα μου δίνει τις ευκαιρίες, μου επιτρέπει να παίζω καλύτερα. Τον Φράι, τον παρακολουθούσα από παλιά. Σκοπός αύριο είναι να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ το ίδιο και η ομάδα. Θα τα δώσω όλα στο γήπεδο».

Για το αν παρακολουθεί όσα γίνονται στην Ελβετία:
«Δεν παρακολουθώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι πήραν οι Γιουνγκ Μποις το πρωτάθλημα και το πήραν δίκαια. Γνωρίζω όμως ότι η Βασιλεία κυριαρχεί στο ελβετικό ποδόσφαιρο. Έχω κάποιους φίλους και ανταλλάσουμε πληροφορίες, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ