Παναθηναϊκός : Εκτός ο Τσάβες, μέσα όλοι οι υπόλοιποι

Παναθηναϊκός : Εκτός ο Τσάβες, μέσα όλοι οι υπόλοιποι

Ο Ουζουνίδης δεν πήρε το ρίσκο και άφησε εκτός αποστολής του ντέρμπι με την ΑΕΚ τον Αργεντινό. Διαβάστε την αποστολή και την πιθανή ενδεκάδα. 

Μπορεί ο Κριστιάν Τσάβες να προπονήθηκε το τελευταίο τριήμερο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έπειτα από σχεδόν δύο μήνες απουσίας, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ρισκάρει και όπως ήταν αναμενόμενο, άφησε τον Αργεντινό επιθετικό εκτός αποστολής του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη, ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους ίδιους έντεκα που είχε βάλει και με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή του Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κολοβέτσιο και Χουλτ στην άμυνα, τους Σιλά, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ στη μεσαία γραμμή, τον Βιγιαφάνιες δεξιά, τον Λουντ αριστερά και τον Μολίνς στην επίθεση.

Η προπόνηση του Σαββάτου περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και εξάσκηση στις πάσες.

Αμέσως μετά το τέλος της, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Σιλά, Ρέις, Λουντ, Τζανδάρης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ και Μολίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ