
Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε στο 90+4' και έκανε το 5-4 στην νίκη της Πογκόν, με τέσσερα δικά του γκολ!
Ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε το ματς της ζωής του, πετυχαίνοντας 4 γκολ και μία ασίστ στην νίκη θρίλερ της Πογκόν απέναντι στην Πούζτσα Νιεπολόμιτσε.
Ο Έλληνας φορ βρήκε δίχτυα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 2-1. Οι γηπεδούχοι όμως μέσα στα πρώτα 9 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν 3 γκολ και βρέθηκαν μπροστά με 4-2.
Διαβάστε επίσης: Ο Πατρίς Εβρά μπαίνει στο κλουβί!
Ο Κουλούρης μείωσε με πέναλτι στο 60′ και ο Βεντριχόφσκι ισοφάρισε εννέα λεπτά αργότερα, με τις δύο ομάδες να μένουν με δέκα παίκτες στο 74′.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο 29χρονος «ξέρανε» την Πούζτσα Νιεπολόμιτσε, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και κλέβοντας τους τρεις βαθμούς.
Μετά τον σημερινό αγώνα, ο Κουλούρης έφτασε τα 25 γκολ στην Ekstraklasa σε 28 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και την πρώτη του ασίστ στην διοργάνωση.
Efthymis Koulouris show! 🔥⚽
Grek w doliczonym czasie swoją czwartą bramką tego dnia dał wygraną Pogoni! CO ZA MECZ! 😱
📺 Oglądajcie mecze @_Ekstraklasa_ w serwisie CANAL+: https://t.co/zr8n1cUAHv pic.twitter.com/LM3rM5DjpX
— CANAL+ SPORT (@CANALPLUS_SPORT) April 25, 2025