Ολυμπιακός: Προπονητής της γυναικείας ομάδας ο Φλέγγας

Ολυμπιακός: Προπονητής της γυναικείας ομάδας ο Φλέγγας

O Αναστάσιος Φλέγγας είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, από το μεσημέρι της Τετάρτης (7/5).

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αναστάσιου Φλέγγα για το γυναικείo ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αναστάσιο Φλέγγα. Ο 39χρονος προπονητής (ημ. γέννησης 27/4/1986) αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι «στρατιώτες» της συνέπειας

Η προηγούμενη ομάδα του Αναστάσιου Φλέγγα ήταν ο Ατρόμητος Αθηνών. Στην προπονητική του καριέρα, έχει εργαστεί επίσης σε Φοίνικα Αγίας Σοφίας (Γυναικών), ΑΕ Καλαμακίου (Γυναικών) και Λέοντες Καμινίων (Ανδρών), ενώ έχει περάσει και από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου Πειραιά και του Άρη Αμφιάλης.

Η δήλωση του Αναστάσιου Φλέγγα: «Είμαι ενθουσιασμένος και ευγνώμων που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι ιδιαίτερη τιμή και ευχαριστώ άπαντες στο σύλλογο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Ολυμπιακός είναι ένας οργανισμός που διαρκώς εξελίσσεται και διεκδικεί τρόπαια. Έχει το τρίπτυχο της επιτυχίας: όνομα τεράστιο, εξαίρετη διοίκηση και πύρινο κόσμο! Μεγάλο κίνητρο, να φανώ αντάξιος της ιστορίας του συλλόγου. Εύχομαι πολλές επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Γυναικών».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ