Βαριά τιμωρία σε Γκώνια!

Βαριά τιμωρία σε Γκώνια!

Η Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν χαρίστηκε στον προπονητή του Εργοτέλη, Τάκη Γκώνια, μετά τα επεισόδια με τους ανθρώπους του Ερμή Ζωνιανών.

H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν χαρίστηκε στον Τάκη Γκώνια. Ούτε και στον Ερμή Ζωνιανών, μετά το μεταξύ τους σοβαρό επεισόδιο, μετά από φιλό ματς.

Έτσι, ο τεχνικός του Εργοτέλη θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο που φτάνει τις 2.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε η είσοδος από τα γήπεδα για το επόμενο μήνα. Όμως η «μπάλα» πήρε και την ΠΑΕ που θα βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, πληρώνοντας 9.000 ευρώ.

Ωστόσο, η τιμωρία είναι πιο βαριά για τον Ερμή Ζωνιανών, καθώς θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον πίνακα της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα θα δώσει τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς χωρίς θεατές.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφέρει σχετικά:

«Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ