
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αφήνει πίσω του το Μάντσεστερ και σύφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι κοντά στην εύρεση της νέας του ομάδας.
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αγωνίστηκε ως βασικός στην νίκη με 3-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπόρνμουθ και αποχαιρέτησε τους οπαδούς των «Πολιτών» στο τελευταίο του παιχνίδι στο Έτιχαντ.
Απομένει μόλις μία αγωνιστική για να τελειώσει επίσημα το πρωτάθλημα της Premier League, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να αντιμετωπίζει την Φούλαμ στο Λονδίνο για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην League Phase του Champions League την ερχόμενη σεζόν.
Ως γνωστόν, ο Βέλγος έχει αποφασίσει πολύ καιρό τώρα πως ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω του το Μάντσεστερ για να προχωρήσει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φαίνεται πως έχει καταλήξει στις τελευταίες υποψήφιες ομάδες.
O Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Χ, ανέφερε πως ο Ντε Μπρόινε έχει σοβαρή πρόταση από την Νάπολι, η οποία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να προχωρήσει σε συμφωνία με τον παίκτη, ενώ η Σικάγο Φάιρ βρίσκονται ακόμα στο «παιχνίδι» για την απόκτηση του 33χρονου. Για την ώρα, ο Βέλγος συζητάει με την οικογένειά του και θα αποφασίσει σύντομα.
🚨 Kevin De Bruyne will make decision soon on his next club.
🇮🇹 Napoli have made important contract proposal to KDB — and they’d be ready to close the deal any moment from now.
🇺🇸 Chicago Fire bid remains on the table as revealed since April.
KDB will decide with his family. pic.twitter.com/xMBWWpfVh5
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 21, 2025
O Ντε Μπρόινε την φετινή σεζόν σε 39 συμμετοχές σε όλες τι διοργανώσεις σκόραρε 6 γκολ, μοίρασε 8 ασίστ, ενώ με την Σίτι έφτασε μέχρι τα πλέι οφ του Champions League -όπου αποκλείστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης- και ηττήθηκε στον τελικό του FA Cup από την Κρίσταλ Πάλας.