Το «διαμάντι» της Νάξου στον Ολυμπιακό! (vid)

Το «διαμάντι» της Νάξου στον Ολυμπιακό! (vid)

Ο 15χρονος Νίκος Παντελαίος ανήκει από σήμερα (14/08) στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τον ΠΑΣ Νάξου.

Ο Νίκος Παντελαίος έκανε το πρώτο, τεράστιο βήμα στην καριέρα του, με στόχο να εκπληρώσει το όνειρό του: Να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Ναξιώτης άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό!

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση του, στον ΠΑΣ Νάξου αλλά και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων και διαχρονικά απασχόλησε τους υπεύθυνους των ακαδημιών όλων των μεγάλων ΠΑΕ της χώρας αλλά και συλλόγους της Ευρώπης.

Οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι κυνήγησαν περισσότερο την περίπτωσή του και κατάφεραν να αποσπάσουν την θετική του απάντηση.  Ο Παντελαίος επέλεξε να συνεχίσει την πορεία του στις ερυθρόλευκες ακαδημίες, δεδομένου ότι βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο, ακολουθώντας πρότυπα κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Ο νεαρός μπαλαδόρος θα ενταχθεί στην ομάδα K17 που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της super league καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου έκριναν ότι μπορεί να σταθεί άνετα σε αυτό το επίπεδο παρότι μόλις 15 ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportcyclades.gr , και ο πατέρας του, Νικήτας Παντελαίος, που χειρίστηκε την όλη υπόθεση της μεταγραφής, επέλεξε και αυτός από την πλευρά του την ομάδα που έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον, προσφέροντας τις καλύτερες παροχές που έχουν να κάνουν με τις εγκαταστάσεις, τα οφέλη του παιδιού του, αλλά όπως λέει ο ίδιος, η άμεση ανταπόκριση των ανθρώπων του Ολυμπιακού και ο επαγγελματισμός του ήταν καθοριστικά για την αίσια κατάληξη της μεταγραφής.

Ο μικρός πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων στο Πήλιο εντυπωσιάζοντας με την έως τώρα απόδοσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ