ΟΦΗ : Συγκινούν οι δηλώσεις Πουρσανίδη για Γκέραρντ

ΟΦΗ : Συγκινούν οι δηλώσεις Πουρσανίδη για Γκέραρντ

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Ηλίας Πουρσανίδης για τον Ευγένιο Γκέραρντ με τον οποίο και συνεργάστηκε γι' αρκετά χρόνια στον ΟΦΗ.

Σπουδαία ατμόσφαιρα δημιούργησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) για να τιμήσουν τον Ευγένιο Γκέραρντ και αυτά που πρόσφερε στον ΟΦΗ. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής γι’ αρκετά χρόνια συνεργάστηκε με τον Ολλανδό τεχνικό στην ομάδα του Ηρακλείου και με δηλώσεις του είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε και τον βοήθησε να γίνει αυτό που είναι μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Πουρσανίδη: 

«Γαλουχηθήκαμε σε αυτό το γήπεδο. Αυτό που λένε τα αδέρφια μου και με τιμά απεριόριστα και με κάνει περήφανο, είναι πως είμαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να οργανώσει αυτό το κάλεσμα και θεωρώ ότι για αυτό άξιζε η παρουσία μου τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Είμαι ευλογημένος που έζησα αυτό που συνέβη.

Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Δεν ξέρω που βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή. Μου βγήκε όλη η ένταση και η αγωνία όλου αυτού του διαστήματος. Όταν τον είδα ένιωσα χαρούμενος. Επειδή ήταν εδώ για να ζήσει αυτό που έγινε και ευχαριστώ τον Θεό που τον κράτησε δυνατό και τον έφερε σήμερα στο γήπεδο. Η προίκα του Γκέραρντ στον ΟΦΗ θα υπάρχει για μία ζωή και με βάση αυτή μπορεί ο ΟΦΗ να ξαναγίνει μεγάλος. Αυτός ο άνθρωπος μας έσωσε και μας έκανε να σκεφτόμαστε έτσι. Είμαι συγκινημένος που συνεργάστηκα μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ