Γ’ Εθνική: Πάει για το «μπαμ» με Μπαστακό η Καλαμάτα

Γ’ Εθνική: Πάει για το «μπαμ» με Μπαστακό η Καλαμάτα

Η ομάδα του Χριστόπουλου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 22χρονο, που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Ετοιμη να πραγματοποιήσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για το επίπεδο της Γ’ Εθνικής είναι η Καλαμάτα, με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μιχάλη Μπαστακό, που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Ο 22χρονος επιθετικός τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ηρακλή, αλλά οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ναυάγησαν, με την Καλαμάτα να μπαίνει σφήνα και να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτησή του. Ο τεχνικός της ομάδας της Πελοποννήσου, Γιάννης Χριστόπουλος, ασκεί ασφυκτική πίεση στον Μιχάλη Μπαστακό, με τη διοίκηση της ομάδας να παρουσιάζεται πρόθυμη να κάνει την οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να εντάξει στο ρόστερ της τον νεαρό φορ.

Ο Μπαστακός στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν βρισκόταν στο ρόστερ του Ατρομήτου, ενώ στο δεύτερο μισό μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τον Αρη. Με τη φανέλα των Κίτρινων πραγματοποίησε 9 συμμετοχές και στο τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος. Στα μέσα του καλοκαιριού υπέγραψε στον Λεβαδειακό, αλλά πριν από λίγο καιρό ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Βοιωτίας για προσωπικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ