Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές η Καλλιθέα

Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές η Καλλιθέα

Η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε την απόκτηση πέντε νέων ποδοσφαιριστών

Σε πέντε μεταγραφές προχώρησε η ομάδα της Καλλιθέας, πιο συγκεκριμένα ανακοινώνοντας την απόκτηση των Νταβίτ Γκιζγκιζγιάν, Χρήστου Χριστοδούλου, Γιώργου Καραγιάννη, Γιώργου Καφτηράνη και Απόστολου Καλαματιανού. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Καλλιθέα ανακοινώνει ακόμη πέντε προσθήκες στο ρόστερ της, για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου μας, με τους κάτωθι νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Γκιζγκιζγιάν Νταβίτ, 23 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος και επιθετικό χαφ. Προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας στην Καλλιθέα την περίοδο 2016-2017 και πέρυσι δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Πάργας, όπου είχε μία χρονιά γεμάτη με συμμετοχές.

Χρήστου Χριστόδουλος, 19 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Καραγιάννης Γεώργιος, 21 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος και προέρχεται από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Καφτηράνης Γεώργιος, 20 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος και έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ηρακλή, Κ20 του Αγροτικού Αστέρα, στον Αχαρναϊκό και πέρυσι αγωνιζόταν στον Α.Ο. Καρδιάς.

Καλαματιανός Απόστολος, 19 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στα Σούρμενα και την Τριγλία Ραφήνας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τους καλωσορίζει στο σύλλογο!!!

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Αμπελακιακό. Η Διοίκηση της Καλλιθέας προσκαλεί τον κόσμο της πόλης μας να δώσει το παρόν και ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για την παρακολούθηση της φιλικής αναμέτρησης.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ