Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Ολυμπιακού

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών του Ολυμπιακού

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Ολυμπιακού έμαθε τους αντιπάλους της ενόψει της πρώτης της σεζόν.

Έτοιμη για τη νέο της εγχείρημα είναι η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Ολυμπιακού η οποία θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της από τη Γ’ Εθνική και σήμερα έμαθε έμαθε τους αντιπάλους της ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης, οι Ερυθρόλευκες τοποθετήθηκαν στον Δ’ όμιλο και θα αντιμετωπίσουν τις εξής ομάδες: Άγιος Θωμάς, Αθλητική Ακαδημία 28Β, Διεθνής Ακαδημία 3Β ΑΣ, Εθνικός Καλαμάτας, Εθνικός ΟΦΠΦ, Ελπίδα Τρίπολης και Πυθαγόρας Περάματος.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Σήμερα (2/10) το μεσημέρι στις 12:00, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, παρουσία μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, αλλά και εκπροσώπων συλλόγων. Η εκδήλωση διεξήχθη με επίκεντρο τον προγραμματισμό του πρωταθλήματος, τον καθορισμό των ομίλων και τη διασφάλιση ότι η διοργάνωση θα ξεκινήσει με ομαλά λειτουργικά πλαίσια.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, συμμετείχαν ηγετικά στελέχη της επιτροπής ποδοσφαίρου Γυναικών, με ιδιαίτερη παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής κ. Τάκη Καρρά, αλλά και της κα. Αριστέας Ρόμπολα, μέλους της Επιτροπής. Από πλευράς Ολυμπιακού παρευρέθηκαν η Project Manager, κα. Ντέπυ Κοξένογλου και η Team Manager, Κωνσταντίνα Μυλωνά.

Η κα. Ντέπυ Κοξένογλου, ως Project Manager του τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών του Ολυμπιακού, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του συλλόγου. Στην ομιλία της τόνισε, την αμέριστη συμπαράσταση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει διασφαλίσει όλα τα εχέγγυα για την απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας. Ανέφερε επίσης, τη στήριξη του Προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Μιχάλη Κουντούρη, ο όπως σε όλα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Έκλεισε τον χαιρετισμό με το σύνθημα «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» με το οποίο θέλει να δείξει ότι η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, δεν σκοπεύει απλώς να συμμετέχει, αλλά να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο θέτοντας υψηλούς στόχους για την ομάδα.

Μετά την κλήρωση, η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Ολυμπιακού εντάχθηκε στον Δ’ όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει τις ακόλουθες ομάδες:

1. Άγιος Θωμάς

2. Αθλητική Ακαδημία 28Β

3. Διεθνής Ακαδημία 3Β ΑΣ

4. Εθνικός Καλαμάτας

5. Εθνικός ΟΦΠΦ

6. Ελπίδα Τρίπολης

7. Πυθαγόρας Περάματος

Η 1η αγωνιστική για τον Ολυμπιακό έχει οριστεί το Σαββατοκύριακο 11-12/10, με εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό Καλαμάτας. Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της επιτροπής και εξασφαλιστούν όλες οι λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ