Αυτός είναι ο στόχος του Τουρέ

Αυτός είναι ο στόχος του Τουρέ

Ο διεθνής μέσος δουλεύει αδιάκοπα και θέλει απο το Σάββατο να... προλάβει την ομάδα. Καθημερινά «διπλές» προπονήσεις στον Ρέντη ακόμη και στα ρεπό. Ποιο ματς θέλει να είναι το... ντεμπούτο της δεύτερης εποχής του στο μεγάλο λιμάνι

Ο Γιάγια Τουρέ έχει κάνει τον Ρέντη δεύτερο σπίτι του, όντας εκεί ακόμη και μέρες σαν την σημερινή. Ημέρα ρεπό για την ομάδα. Για τους άλλους, τέλος πάντων μιας και ο ίδιος δεν θέλει να χάσει ούτε 24ώρο. Το μεγάλο αστέρι των Ερυθρόλευκων ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών, δεν πρόλαβε την προετοιμασία και πολύ λογικά κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει το έδαφος και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Σε επίπεδο… δράσης. Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν γίνονται όλα. Για αυτό ο διεθνής άσος της ομάδας του λιμανιού κάνει μεγάλη προσπάθεια, γι’ αυτό πηγαίνει δυο φορές την μέρα στο Ρέντη για προπόνηση.

Ο Ιβοριανός θέλει να παίξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ο στόχος που έχει θέσει, είναι να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα το Σάββατο, μια μέρα δηλαδή πριν απο την επιστροφή στην δράση για τους Ερυθρόλευκους. Έχει ήδη μια εβδομάδα δουλειάς, εκτιμά πως με μια ακόμη θα είναι πια σε… τροχιά αγωνιστική προκειμένου να μπει στο γκρουπ της ομάδας και να αρχίσει να προπονείται με τους συμπαίκτες του.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και ο ίδιος ο Τουρέ θεωρεί ότι θα τα καταφέρει. Ο σούπερ σταρ των ερυθρόλευκων εκτιμά ότι θα είναι σε θέση να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του μετά από έξι – εφτά μέρες. Ξαναλέμε πως κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών.

Ιδανικά η μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού θέλει να παίξει στο παιχνίδι με την Μπέτις στις 20 του μήνα στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο όλα δείχνουν πως το πρώτο παιχνίδι του Τουρέ θα είναι στη Νέα Σμύρνη στο μας με τον Πανιώνιο, έστω και σαν αλλαγή.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί κι έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, είναι η θέληση που έχει δείξει ο Αφρικανός μέσος για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Τουρέ συνεχίζει την σκληρή δουλειά στο Ρέντη και δεν κρύβει πως ανυπομονεί να ξαναπαίξει με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά και είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι έχει μεγάλη διάθεση για δουλειά στο Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ