«Κρητικός» ο Ερίκ Αμπιντάλ (pics, vid)

«Κρητικός» ο Ερίκ Αμπιντάλ (pics, vid)

Ο πάλαι ποτέ άσος του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα Ερίκ Αμπιντάλ βρέθηκε στην Ελούντα και δοκίμασε τις ικανότητές του στην κρητική λύρα και το λαούτο!

Μάθε τέχνη κι άστηνε που λέει ο σοφός λαός!

Ο θρυλικός Ερίκ Αμπιντάλ, άλλοτε καλλιτέχνης των γηπέδων με μεγάλη θητεία στην Μπαρτσελόνα και σύντομα πέρασμα και από τον Ολυμπιακό βρέθηκε στην Ελούντα και δοκίμασε να παίξει κρητική λύρα αλλά και λαούτο δείχνοντας να το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Ο  καλλιτέχνης Δημήτρης Θραψανιώτης μοιράστηκε την εμπειρία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Ετσι λοιπόν βρεθήκαμε -πριν μερικές μέρες – να παίζουμε μουσική για τον διάσημο ποδοσφαιριστή Ερικ Αμπιντάλ !!! και την παρέα τους, μετά απο πρόσκληση του κ. Αθηναγόρα Ανδρεαδακη ,τον οποίο και ευχαριστούμε που εμπιστευτικέ στις νότες μας τον διάσημο καλεσμένο του , μια εξαιρετική βραδιά … Αυτά την πρώτη φορά ,γιατί την επόμενη οχι απλώς περάσαμε θαυμάσια μα ο Ερικ μας εξέπληξε παίζοντας λύρα και λαούτο ενώ όπως θα ακούσετε είναι καλλίφωνος! μου έκανε μάλιστα την τιμή να τραγουδήσει ένα δικό μου τραγούδι για πρώτη φορά !!!!! πρόκειται για έναν φωτεινό άνθρωπο μια ευγενική φυσιογνωμία ένα απίστευτο ταλέντο …. τίποτα τυχαίο!!!! ας είναι καλά!!!».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ