Στον Παναιγιάλειο ο Φουρτάδο

Στον Παναιγιάλειο ο Φουρτάδο

Ο Εμίλιο Φουρτάδο επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στον Παναιγιάλειο με τον οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Εμίλιο Φουρτάδο είναι και επίσημα παίκτης του Παναιγιάλειου. Οι Αιγιώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή του 35άχρονου επιθετικού ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ομάδα και το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2014-15. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της για άνοδο στην Β’ Εθνική ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Σπάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό Εμίλιο Φουρτάδο. Ο Εμίλιο βρέθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στα γραφεία τού συλλόγου, όπου συμφώνησε με τη διοίκηση για μονοετές συμβόλαιο, ενώ αμέσως μετά πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο 35χρονος άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει πλούσια καριέρα στην Ελλάδα, μετρώντας 120 συμμετοχές και 58 τέρματα στη Football League και 18 συμμετοχές κι ένα γκολ στη Super League. Έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, Πανσερραϊκό και Σπάρτη, ενώ υπενθυμίζεται πως έχει φορέσει και παλαιότερα (δεύτερος γύρος αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015) την «μελανόλευκη» φανέλα, έχοντας πετύχει 8 τέρματα σε 17 συμμετοχές με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ