Ράιαν Κόλκλοου : Έβαλε δυο γκολ και πήγε να δει τη γέννηση του παιδιού του (pics)

Ράιαν Κόλκλοου : Έβαλε δυο γκολ και πήγε να δει τη γέννηση του παιδιού του (pics)

Διπλή χαρά για τον Ράιαν Κόλκλοου, ο οποίος σκόραρε δύο φορές με τη Γουίγκαν και πήγε να δει τη γέννηση του παιδιού του.

Ο Ράιαν Κόλκλοου σίγουρα έζησε χθες την ωραιότερη μέρα της ζωής του. Ο επιθετικός της Γουίγκαν στο ματς ενάντια στην Ντονκάστερ (3-0) σκόραρε δύο τέρματα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και στο 58′ της αναμέτρησης.

Ο 22χρονος Άγγλος φορ δύο λεπτά μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ του, έγινε αλλαγή. Όχι για λόγους τακτικής, ούτε γιατί τραυματίστηκε, αλλά για να προλάβει τη γέννηση του παιδιού του!

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου ο Κόλκλοου δέχτηκε τηλεφώνημα, μέσω του οποίου ενημερώθηκε ότι η γυναίκα του γέννησε. Αγωνίστηκε για 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο πριν αντικατασταθεί στο 60′.

Να αναφέρουμε πως αφιέρωσε το δεύτερο γκολ του φυσικά, στο παιδί του όντας πλημμυρισμένος από χαρά, πριν γίνει αλλαγή.

Μάλιστα, ο νεαρός πατέρας πλέον, πήγε στο μαιευτήριο για να πάρει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του με την εμφάνιση της Γουίγκαν, χωρίς δηλαδή να αλλάξει καν ρούχα!

Ο φορ της Γουίγκαν έδωσε το δικό του μήνυμα μέσω Twitter φανερώνοντας τη χαρά του για τη γέννηση του γιου του. Συγκεκριμένα, είπε: «Τι υπέροχο αποτέλεσμα και ομαδική προσπάθεια από όλα τα παιδιά! Είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάζω τη γέννηση του δεύτερου γιου μου με δύο γκολ για τη νίκη, τα οποία μαζί συμπληρώνουν ένα χατ-τρικ για μένα! Εκτιμώ όλα σας τα μηνύματα!»

Σίγουρα λοιπόν, αυτή η ημέρα δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό του και κάποια στιγμή θα διηγείται την απίστευτη ιστορία στο παιδάκι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ