«Ποιός Μπολτ;», ισχυρίζεται ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, Ανταμά Τραόρε

«Ποιός Μπολτ;», ισχυρίζεται ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, Ανταμά Τραόρε

Ο Ανταμά Τραορέ της Γουλβς είναι ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο σύμφωνα με τους ειδικούς, με τον τελευταίο να ισχυρίζεται πως μπορεί να νικήσει σε ταχύτητα τον Μπολτ σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ο 22χρονος εξτρέμ της Γουλβς, Ανταμά Τραορέ, είναι σύμφωνα με τους δημιουργούς του FIAFA ’19 ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με την μπάλα στα πόδια.

Ο ίδιος ο Τραορέ είναι ενήμερος για το γεγονός αυτό και το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, συγκρίνοντας την ταχύτητά του με αυτή του Μπολτ και… προκαλώντας τον παλαίμαχο πλέον, 32χρονο Τζαμαϊκανό σπρίντερ σε μια κόντρα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ όμορφο να είμαι γνωστός ως ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το FIFA 2019. Ο Μπολτ έχει ξεκινήσει να προπονείται με τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς, οπότε ίσως τον ανταγωνιστώ την επόμενη σεζόν. Θυμηθείτε ότι ο Μπολτ όταν κέρδιζε τα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια δεν ήταν αναγκασμένος να ντριπλάρει με μια μπάλα.

Είναι σίγουρο πως στον στίβο ο Μπολτ θα με νικήσει στα 100μ. Αλλά στο γρασίδι τρέχοντας με μια μπάλα για πάνω από 30 μέτρα; Θα νικούσα κάθε αναμέτρηση! Είναι εντελώς διαφορετικό να τρέχεις με και χωρίς την μπάλα. Έχω προπονηθεί με ειδικούς σπρίντερ και απαιτούνται δυο εντελώς διαφορετικές τεχνικές σπρινταρίσματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ