ΠΑΟΚ: «Μπλόκαρε το τιμόνι του οδηγού» αποκαλύπτει γιατρός που μίλησε με τραυματία του τροχαίου στη Ρουμανία

ΠΑΟΚ: «Μπλόκαρε το τιμόνι του οδηγού» αποκαλύπτει γιατρός που μίλησε με τραυματία του τροχαίου στη Ρουμανία

Τι είπε σε Έλληνα γιατρό στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα, ένας από τους τραυματίες οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος

Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα θρηνούν τον άδικο χαμό 7 ανθρώπων, φίλων του Δικεφάλου, που ταξίδευαν προς τη Γαλλία και το ματς με τη Λιόν και έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Εκεί, ένας από τους 3 τραυματίες αποκάλυψε σε Έλληνα γιατρό του νοσοκομείου της Τιμισοάρα, πως «μπλόκαρε το lane assistance και μπλόκαρε το τιμόνι» και γι’ αυτό συνέβη το μοιραίο τροχαίο.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα σενάρια που στέλνουν τον Ολυμπιακό στην 24άδα του Champions League

«Ο τραυματίας που είναι καλύτερα από όλους είπε πως έγινε κάτι με το σύστημα του lane assistance. Δηλαδή έγινε μία προσπέραση, μπλόκαρε το lane assistance και μπλόκαρε το τιμόνι. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου γιατί κάτι έγινε με το lane assistance. Κάτι τέτοιο έγινε, ενεργοποιήθηκε το lane assistance και ο οδηγός δεν μπόρεσε να επαναφέρει το αυτοκίνητο», ανέφερε ο Έλληνας γιατρός στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ