Γαλλία – Ισλανδία 2-2

Γαλλία – Ισλανδία 2-2

Ο Κιλιάν Μπαπέ μπήκε ως αλλαγή με την Γαλλία να χάνει 2-0 από τους Ισλανδούς, και ήταν ο μπροστάρης για την ανατροπή και το τελικό 2-2.

Ο Κίλιαν Μπαπέ βρίσκετε σε εξαιρετική φόρμα και το αποδεικνύει και με τα ματς της Εθνικής Γαλλίας. Η Ισλανδία ήταν πολύ καλή μέσα στη Γαλλία και πήρε το προβάδισμα με 2-0 με γκολ των Μπίρκιρ Μπιάρνασον (30′) και Κάρι Άρνασον (58′) κλείνοντας τον δρόμο προς την εστία της στους γηπεδούχους. Όλα έδειχναν ότι οι «Βίκινγκ» θα έπαιρναν μια μεγάλη νίκη, αλλά μέχρι να περάσει στην αναμέτρηση ο Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο κυριότερος λόγος που οι «τρικολόρ» γλίτωσαν την ήττα. Αρχικά ο Μπαπέ με μία εντυπωσιακή ενέργεια «ανάγκασε» τον Χόλμαρ Έγιολφσον να σκοράρει κατά της ομάδας του και εν συνεχεία με πέναλτι στο 90ο λεπτό, έφερε «τούμπα» την αναμέτρηση γράφοντας το τελικό 2-2.

Ασταμάτητη παραμένει η Ισπανία από την ημέρα που ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε. Μετά το 2×2 στο ξεκίνημα του Nations League, οι «φούριας ρόχας» διέλυσαν με 4-1 την Ουαλία (δεν αγωνίστηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ) σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κάρντιφ κι έδειξαν πανέτοιμοι για το ματς της 15ης Οκτωβρίου με την Αγγλία για το Nations League. Ο Πάκο Αλκάθερ μετά το χατ τρικ με την φανέλα της Ντόρτμουντ στην Bundesliga, πέτυχε άλλα δύο γκολ, ενώ σκόραραν και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Ράμος και Μπάρτρα.

Ουαλία – Ισπανία 1-4 (89΄ Βόουκς – 8΄, 29΄ Αλκάθερ, 19΄ Ράμος, 74΄ Μπάρτρα)

Γαλλία – Ισλανδία 2-2 (86΄αυτ. Εγιολφσον, 89΄πεν. Μπαπέ – 30΄ Μπγιάρνασον, 58΄ Αρνασον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ