Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Όλα ανοιχτά για Ντιναμό Κιέβου και Κλουζ (0-0)

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Όλα ανοιχτά για Ντιναμό Κιέβου και Κλουζ (0-0)

Ουνιβερσιτέα Κλουζ και Ντιναμό Κιέβου ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην Πολωνία και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ντιναμό Κιέβου και Ουνιβερσιτατέα Κλουζ ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο Λούμπλιν της Πολωνίας σε ματς στο οποίοι οι Ουκρανοί έπαιζαν σχεδόν μόνοι τους. Οι τελικές έγραψαν 14-2 στο πρώτο μέρος με τη Ντιναμό να μην βρίσκει ωστόσο τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαν οι Ουκρανοί στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σαπαρένκο να σημαδεύει το δοκάρι και τη «λευκή» ισοπαλία να μένει μέχρι το τέλος του ματς.

Υπενθυμίζεται πως από αυτό το ζευγάρι θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League. Ο πρώτος αγώνας του Δικεφάλου του Βορρά θα δοθεί εκτός έδρας (Πολωνία ή Ρουμανία) στις 23 Ιουλίου, ενώ επτά βράδια αργότερα (30/7) θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ