Στην elite round του EURO 2019 η Εθνική Κορασίδων

Στην elite round του EURO 2019 η Εθνική Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων προκρίθηκε στην επόμενη φάση του EURO 2019.

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισε η Εθνική Κορασίδων, που μετέχει στον 9ο όμιλο της Α΄ προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (elite round) μετά και τη νίκη επί της Ελβετίας με 2-1, στο γήπεδο Κρανούλας (Ιωάννινα).

Η Ελλάδα προηγήθηκε με την Πρίφτη στο 26΄, οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν στο 64΄ με την Ες και τη νίκη έδωσε η Παχάκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στον άλλο αγώνα του γκρουπ, η Βόρεια Ιρλανδία συνέτριψε με 5-0 το Καζακστάν. Στη δεύτερη θέση κατετάγη η Ελβετία, υπερισχύοντας στην ισοβαθμία (είχαν από 4 βαθμούς) της Βόρειας Ιρλανδίας, ενώ ουραγός του ομίλου ήταν το Καζακστάν, που δεν κατόρθωσε να αποσπάσει βαθμό και είχε τέρματα 1-17.

ΕΛΛΑΔΑ: Παναγιωτοπούλου, Τσουκαλά, Ξανθή (81΄ Γρηγοριάδη), Παπαθεοδώρου (68΄ Ράκου), Παχάκη, Μαρκουτσά (90΄ Παπαγεωργίου), Βορριά, Βοΐλα (90΄ Ευθυμίου), Πρίφτη, Ακριβάκη, Βασιλακάκου.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Πενγκ, Αέρμπερχαρντ, Κολόμπο, Ες, Γκράνγκες, Χάκερ, Χεφτί (90΄+2 Σκούμπαχ), Λιουστίνα, Μουίνο (80΄ Καναντί), Στάινμαν, Βις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ