Παρών ο Λάζαρος στο διαιτητικό της ΕΠΟ

Παρών ο Λάζαρος στο διαιτητικό της ΕΠΟ

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού δίνει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ

Σε λίγα λεπτά αναμένεται να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το παρών στην διαδικασία δίνει και ο ίδιος ο παίκτης του Ολυμπιακού. Δικηγόροι του διεθνούς άσου των πειραιωτών είναι η Άσπα Σουλούκου και ο Ιωάννη Χατζησαββάογλου και αυτό που πρέπει να σημειωθεί και φανερώνει πολλά, ήταν η επιθυμία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να είναι παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Ως γνωστόν η πρωτόδικη απόφαση έχει δικαιώσει απόλυτα τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού και ήταν μάλιστα μια πανηγυρική δικαίωση του Χριστοδουλόπουλου. Όσοι άλλωστε ήξεραν την υπόθεση και παρακολούθησαν και την εκδίκαση ήταν σίγουροι πως ο Χριστοδουλόπουλος θα δικαιώνονταν από την απόφαση όπως κι έγινε. Θυμίζουμε ότι ο διεθνής ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού είχε δώσει το παρών και στην καλοκαιρινή εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως πριν από λίγους μήνες έτσι και τώρα, ο Χριστοδουλόπουλος είναι παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης και από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Μία υπόθεση που, στην ακραία περίπτωση που δεν τηρηθούν οι κανονισμοί της FIFA, μπορεί να νομιμοποιήσει τη λογική της… γαλέρας στα συμβόλαια των παικτών. Θέμα το οποίο πιο σοβαρό και πιο βαθύ ακόμη και από την ίδια την υπόθεση του Λάζαρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ