Ανατολίτης: «Συγκινημένη με την υποστήριξη η μάνα του μικρού Ρομάν από την βοήθεια Αρειανών και ΠΑΟΚτζήδων»

Ανατολίτης: «Συγκινημένη με την υποστήριξη η μάνα του μικρού Ρομάν από την βοήθεια Αρειανών και ΠΑΟΚτζήδων»

«Σημαντική η συμβολή του κ. Σαββίδη και του κ. Καρυπίδη, στη βοήθεια στήριξης του μικρού Ρόμαν», είπε μεταξύ άλλων ο σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Βασίλης Ανατολίτης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ να βοηθήσουν τον μικρό Ρομάν που έχει ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης προκειμένου να υποβληθεί σε δαπανηρή επέμβαση στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε στον Yellow Radio 92,8:

Αρχικά σημείωσε: Ξεκινήσαμε μαζί με τη διοίκηση του Άρη Καβαλαρίου και του Σ.Φ. ΠΑΟΚ έναν αγώνα δρόμου για τον μικρό Ρομάν. Ανταποκρίθηκαν πολλά άτομα ώστε να πετύχουμε τον στόχο, να φύγει το παιδί να πάει στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Είναι η 3η φορά που ο μικρός θα υποστεί αυτή την επέμβαση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους που βοήθησαν γι’αυτόν τον στόχο. Αυτές τις μέρες ήμασταν σε επαφή με τη διοίκηση του Άρη και του ΠΑΟΚ για το οικονομικό κομμάτι.

Σημαντική η συμβολή του κ. Σαββίδη και του κ. Καρυπίδη. Βοήθησε πολύ και η τοπική κοινωνία με το υστέρημα της. Μιλάμε για μία επέμβαση που θα κοστίσει 100.000 ευρώ συν την αποθεραπεία που μπορεί να φτάσει τις 150.000. Έχει συμπληρωθεί το ποσό που χρειάστηκε για να φύγει η οικογένεια και να είναι τον 1ο μήνα στο Λονδίνο. Την τελευταία εβδομάδα καθημερινά το παιδί έκανε εξετάσεις για να είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να ταξιδέψει με το αεροπλάνο. Σε τέτοιου είδους καταστάσεις θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

Για τα νοσοκομεία στην Ελλάδα είπε: Στην Ελλάδα δεν αναλάμβανε να κάνει κανείς αυτή την επέμβαση, δυστυχώς.

Για το τι είπαν οι δύο πλευρές είπε: Οι ΠΑΕ ανταποκρίθηκαν ταυτόχρονα σε συνεννόηση μεταξύ τους και μας κάλεσαν στα γραφεία. Αναλύσαμε το πρόβλημα που υπάρχει με την υγεία του μικρού φέρνοντας τα αποδεικτικά στοιχεία δηλαδή τις εξετάσεις και το ιστορικό. Οι διοικήσεις συνεννοήθηκαν και συνέβαλαν. Η μητέρα είναι συγκινημένη γιατί επιτέλους το παιδί θα μεταβεί και θα κάνει την επέμβαση που έπρεπε να κάνει εδώ και πολύ καιρό. Έπρεπε να περιμένουμε και τον ΕΟΠΥΥ για να μεταφέρει τα χαρτιά στο εξωτερικό και να οριστεί η ημερομηνία της εγχείρησης. Τόσο οι φίλαθλοι του Άρη όσο και του ΠΑΟΚ ήταν στο αεροδρόμιο μαζί με τον μικρό και του έδιναν κουράγιο. Ο μικρός ρωτούσε πως θα τον κοιμήσουν ήταν αγχωμένος αλλά του δώσαμε το κουράγιο που έπρεπε.

Για την έννοια του υπερταμείου είπε: Η έννοια του υπερταμείου είναι σας παίρνω το νοσοκομείο, το κτίριο της Περιφέρειας, τη Μίκρα γιατί είμαι κυβέρνηση και θα πρέπει να διοικήσω όπως νομίζω εγώ. Ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα. Αυτή η κυβέρνηση σε πετάει έξω από το σπίτι σου με δική της απόφαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ