Μπελενένσες – Μπενφίκα 2-0

Μπελενένσες – Μπενφίκα 2-0

Ήττα σοκ για την Μπενφίκα, η πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα, από την Μπελενέσες που επικράτησε 2-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εδουάρδο Ενρίκε.

Η Μπελενένσες υποδέχτηκε στην Μπενφίκα για την 8η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και της επεφύλασσε μια… δυσάρεστη έκπληξη. Οι γηπεδούχοι υποχρέωσαν τους Λουζιτανούς στην πρώτη ήττα της σεζόν στο πρωτάθλημα, ρίχνοντάς τους και από την 1η θέση της βαθμολογίας.

Τα πράγματα άρχισαν στραβά από την αρχή για την ομάδα του Ζεσούς, όταν είδε τον Σάλβιο να χάνει πέναλτι στο 32’. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εδουάρδο Ενρίκε ήταν πιο ψύχραιμος από τα 11 βήματα και νίκησε τον Βλαχοδήμο στο 36’ για το 1-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Μπελενένσες πριν προλάβουν οι φιλοξενούμενοι να βγάλουν αντίδραση έκανε το 2-0. Δράστης ο Κεϊτά στο 42’ μετά από ασίστ του Εδουάρδο Ενρίκε.

Από εκεί και πέρα η Μπενφίκα αναζήτησε έντονα το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί είχαν 25 τελικές (7 η Μπελενένσες), κατοχή 62% αλλά είτε λόγω αστοχίας είτε λόγω αποκρούσεων του Μουριέλ, το μηδέν παρέμεινε.

Πλέον η Μπενφίκα είναι 2η με 17 βαθμούς σε 8 ματς, ενώ η 4η Πόρτο έχει 15 με ματς λιγότερο. Στην 1η θέση είναι η ομάδα έκπληξη της Μπράγκα που είναι η μόνη αήττητη στο πρωτάθλημα (5Ν-3Ι) και έχει 18 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ