ΣΟΚ: Αρθροσκόπηση ο Σεμπά

ΣΟΚ: Αρθροσκόπηση ο Σεμπά

Ο Σεμπά υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκόπηση από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο. Η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδος θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δύο εβδομάδες. Ο Σεμπά δε θ’ αγωνιστεί όπως είναι ήδη γνωστό στα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ θα χάσει και το παιχνίδι με […]

Ο Σεμπά υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκόπηση από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο. Η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδος θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Σεμπά δε θ’ αγωνιστεί όπως είναι ήδη γνωστό στα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενώ θα χάσει και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο «Καραϊσκάκη» για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League. Θ’ απουσιάσει επίσης απ’ το ματς Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στις 5 Νοεμβρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος εξτρέμ της ομάδας του λιμανιού, «έσφιξε τα δόντια» στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος, εναντίον του Πανιωνίου, για να βοηθήσει την ομάδα του. Μάλιστα έκανε ένεση για να καταφέρει ν’ αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη, αλλά δεν κατέστη δυνατόν ν’ αποφύγει την επέμβαση.

Πλήγμα για τα πλάνα του Λεμονή

Όπως προαναφέραμε ο Βραζιλιάνος θα χάσει μια σειρά πολύ σημαντικών και δύσκολων αγώνων, όπως τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και τη μεγάλη αναμέτρηση με την Μπάρτσα στο Φάληρο.

Δεν είναι…μυστικό ότι ο Τάκης Λεμονής είχε τον Σεμπά στα πλάνα του για τα μεγάλα παιχνίδια που προαναφέραμε, αλλά πλέον είναι αναγκασμένος ν’ αναθεωρήσει τα σχέδια του για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Το σίγουρο είναι πως η επέμβαση έπρεπε να γίνει για ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και γι’ αυτό το λόγο ο γιατρός των πρωταθλητών, Χρήστος Θέος, έκανε σήμερα την αρθροσκόπηση στον νεαρό άσο της ομάδας του λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ