Στο μυαλό του Λεμονή για τον αντί – Σεμπά

Στο μυαλό του Λεμονή για τον αντί – Σεμπά

Η είδηση πως ο Σεμπά έκανε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, αναγκάζει τον προπονητή των πρωταθλητών, Τάκη Λεμονή ν’ «ανακατέψει την τράπουλα» για τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Δε χωρά αμφιβολία πως αν ο Βραζιλιάνος δεν είχε τις έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο, θα ήταν στο βασικό σχήμα των […]

Η είδηση πως ο Σεμπά έκανε αρθροσκόπηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, αναγκάζει τον προπονητή των πρωταθλητών, Τάκη Λεμονή ν’ «ανακατέψει την τράπουλα» για τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Δε χωρά αμφιβολία πως αν ο Βραζιλιάνος δεν είχε τις έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο, θα ήταν στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών τόσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη», όσο και σ’ αυτό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαζε ο 25χρονος εξτρέμ στα τελευταία ματς αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλε καθημερινά στις προπονήσεις.

Ο Σεμπά είναι εξτρέμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά που έχει στο παιχνίδι του ο Μάριν, ο Καρσελά ή ο Πάρντο. Κι αυτό σημαίνει πως ο παίκτης που θα κληθεί να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, θα έχει μια συγκεκριμένη εντολή από τον Λεμονή.

Να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και στ’ ανασταλτικά του καθήκοντα, προκειμένου να έχει τις βοήθειες που χρειάζεται το αριστερό μπακ των πρωταθλητών Ελλάδος.

Μια από τις επιλογές που σκέφτεται ο Λεμονής για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το αριστερό «φτερό» της επιθετικής τριάδας των Πειραιώτων , είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο νεαρός άσος της ομάδας του λιμανιού έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση και το σίγουρο είναι πως έχει και τα τρεξίματα αλλά και τη διάθεση για να προσφέρει λύσεις στο πλάνο που έχει στα «σκαριά» ο Λεμονής.

Το θέμα όμως με τον Ανδρούτσο είναι ότι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» έπαιξε σ’ όλο το ματς με την Μπαρτσελόνα, μ’ ότι αυτό συνεπάγεται για την κούραση που μπορεί να έχει στην «πλάτη».

Ο Λεμονής θα μιλήσει μαζί του στην προπόνηση του Σαββάτου και είναι πολύ πιθανό ο νεαρός άσος των πρωταθλητών να είναι βασικός κι εναντίον του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ