Βενγκέρ: «Δεν αισθάνομαι συνταξιούχος, μου λείπει η “ημέρα του παιχνιδιού”»

Βενγκέρ: «Δεν αισθάνομαι συνταξιούχος, μου λείπει η “ημέρα του παιχνιδιού”»

Σε συνέντευξή του ο Αρσέν Βενγκέρ κάθε άλλο παρά… τελειωμένος νιώθει από το ποδόσφαιρο, λέγοντας πως του λείπουν τα συναισθήματα που δημιουργεί το ίδιο το άθλημα.

Τι και αν έχει πατήσει τα 69 του χρόνια. Τι και αν έχει συμπληρώσει τα 1072 παιχνίδια σε πάγκους ομάδων (Νανσί, Μονακό, Ναγκόγια Γκράμπους, Άρσεναλ). Ο Αρσέν Βενγκέρ διεμήνυσε σε συνέντευξή του ότι δεν νιώθει ακόμα συνταξιούχος, Μπορεί να του είναι ξένα τα όσα συμβαίνουν γύρω από το ποδόσφαιρο, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, του λείπουν όλα αυτά που περικλείει η «ημέρα του αγώνα». Η προετοιμασία, η ένταση, τα σκαμπανεβάσματα των συναισθημάτων, το ίδιο το ποδόσφαιρο…

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός του οποίου το όνομα πρόσφατα συνδέθηκε με τη Μίλαν:

«Δεν αισθάνομαι ότι είμαι συνταξιούχος, είμαι απογοητευμένος από την έλλειψη ανταγωνισμού. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Από την άλλη πλευρά, ειλικρινά αυτό που δεν μου λείπει είναι αυτό που συμβαίνει γύρω από το παιχνίδι και το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Όμως η ημέρα του παιχνιδιού, ο ανταγωνισμός, η επιτυχία, τα συναισθήματα, όλα αυτά είναι κάτι που μου λείπουν, επειδή όλη μου η ζωή ήταν έτσι».

Το σίγουρο είναι ότι αρκετές μεγάλες ομάδες βρίσκονται σε… μέτριο φεγγάρι και αργά η γρήγορα θα τεθεί θέμα προπονητή, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Μπάγερν Μονάχου. Και όσο ο Βενγκέρ δηλώνει ενεργός στην αγορά, το φαξ του δεν θα σταματήσει να χτυπάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ