ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-3

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-3

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ επικρατώντας 3-0, κάνοντας το απόλυτο των νικών μετά από 7 αγωνιστικές.

Το ντέρμπι της Κ15 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό βάφτηκε πράσινο. Το «τριφύλλι» πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ένωσης, καθώς επικράτησε με 3-0 στο ματς που δέσποζε από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι και στο 18ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κυριακόπουλο. Εννιά λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι του Λαντίκα, όμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τον Δήμο στο 70΄, ενώ το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Καλοσκάμη.

Έτσι με αυτό το αποτέλεσμα, το «τριφύλλι» παρέμεινε αήττητο στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο των νικών μετά από 7 αγωνιστικές με 21 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στην τέταρτη με 7 βαθμούς.

ΑΕΚ (Κ15): Νατσίδης, Παπαδόπουλος (72′ Μαρκάκης) Τσούμπας (63′ Χατζημάρκος) Κυρσανίδης (72′ Μαχαίρας) Αντωνόπουλος, Χαλίλι, Τσίρης (72′ Κεσίδης) Παπαθανασίου, Καραγιαννίδης, Κοντός, Φωτόπουλος (55′ Λαντίκας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ15): Δρανδάκης, Καπαματζιάν, Καλλέργης, Τσεβάς (77′ Ποντίκης), Ψύλλας, Αγγελόπουλος, Βολάκης (70′ Αλχατζίδης), Προδρομίτης, Δήμος (77′ Καλός), Κυριόπουλος (58′ Νταμπίζας), Μπερκής (41′ Καλοσκάμης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ