Πάμισος – Καλαμάτα 0-2

Πάμισος – Καλαμάτα 0-2

Η Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 του Πάμισου, ενώ η ΓΣ Αλμύρου έμειναν στο 1-1 με τον Θησέα Αγριά.

Το μεσσηνικό ντέρμπι πήρε η Καλαμάτα, καθώς επικράτησε με 2-0 του Πάμισου για την 8η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής. Σε ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για χθές, τελείωσε σήμερα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν κατάλληλη για να παιχτεί ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να δοθεί συνέχεια στο παιχνίδι από εκεί που είχε μείνει, δηλαδή στο 22ο λεπτό.

Μόλις δυο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν χάρη στο τέρμα του Μίνγκα, ο οποίος ήταν στη σωστή θέση για να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος, η Καλαμάτα πίεσε για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, το οποίο και το κατάφερε με τον Μαρτίνες στο 84΄ με δυνατό σουτ, το οποίο πρώτα κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μάραντου και κατέληξε στα δίχτυα του Καπατσώρη. Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης (23′ Μάραντος), Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Βλάχος, Ρήγας, Νινιός (89′ Μουλαβασίλης), Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος (73′ Χαρλέπας)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τσόπελας (94′ Τάμπας), Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης (91′ Ζελέκου), Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας (73′ Λαθύρης), Μαστραντωνάκης (61′ Μαρτίνες)

ΓΣ Αλμυρού – Θησέας Αγριάς 1-1

Στο άλλο ματς της ημέρας Αλμυρού και Θησέας Αγριάς έμειναν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45΄ με κεφαλιά του Τζοβάρα,ωστόσο στο 47΄ μετά από εκτέλεση πέναλτι Οικονόμου οι φιλοξενούμενοι σε 1-1.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Τσιώλης (82’ Γκίκας), Τσελεπής (63’ Κοντοβάς), Χατζής (72’ Τιμπλαλέξης), Τζοβάρας

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Καψιώτης, Βαν ντε Γουΐχε, Γιαουπλάρι (46’ Τσιουρής), Μπόρας, Δημητριάδης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Αγιασιώτης (74’ Γαλανόπουλος), Πέτσης (87’ Σφάκας), Φραγκογιάννης (64’ Παπαϊωάννου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ