ΑΕΚ Κ19 – Άγιαξ Κ19 1-8

ΑΕΚ Κ19 – Άγιαξ Κ19 1-8

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-8 από την αντίστοιχη του Αγιαξ για την 5η αγωνιστική του UEFA Youth League.

Οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ (Κ-19) υποδέχτηκαν τους συνομήλικους τους του Άγιαξ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του UEFA Youth League στο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη.

Το τελικό σκορ (8-1) αλλά και η εικόνα φανερώνει πως το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αναμέτρησης. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν ήδη 4-0 υπέρ των Ολλανδών με τα γκολ των Τσε Νούνελι (8′, 27′) και Γκέριτ Κουν (24′, 45+2′). Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα είχαν και δοκάρι στο 12′ με τον Τσε Νούνελι, με την ΑΕΚ να… υπενθυμίζει την παρουσία της στη φάση του 29′ όταν ο Ελ Μάαχ εξουδετέρωσε πλασέ του Πατρινού από καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Τζον Χάιτινγκα πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ. Την αρχή έκανε ο Γένσεν στο 49′, για να ακολουθήσει ο Λανσάνα στο 67′, την ώρα που στο 77′ ο Γκέριτ Κουν κάνοντας χατ τρικ, διαμόρφωσε το 7-0. Το 8-0 έγινε από τον Τέιλορ στο 86′, για να πετύχει η ΑΕΚ το γκολ της τιμής στο 90+2′ με τον Μπογκντάνι μετά από ασίστ του Τσέλιου, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει και δοκάρι στο 56′.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Μπάγερν Μονάχου-Μπενφίκα 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Γκίνης (46′ Τάφας), Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, (46′ Καραβίδας), Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (46′ Αρβανίτης), Μπότος, Σαρδέλης (76′ Μπιλικαϊδης), Μαχαίρας (46′ Τσέλιος), Χριστόπουλος, Πατρινός

ΑΓΙΑΞ (Τζον Χάιτινχα): Ελ Μάαχ, Ντεστ (69′ Ούνουβαρ), Χ. Τίμπερ, Μπότμαν, Ντούγκλας (57′ Λανσάνα), Κ.Τίμπερ (57′ Σαλάχ-Εντίν), Κουν, Τέιλορ (69′ Φαν Χέλντερεν), Χάνσεν (57′ Χόγκερβερφ), Γένσεν, Νούνελι

Διαιτητής: Φαρούτζια Καν Τρουστίν (Μάλτα)

Βοηθοί: Ρομπέρτο Βέλα (Μάλτα), Κρίστοφερ Φρανκαλάντζα (Μάλτα)

4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Ελλάδα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ