Πρόταση για οριστική ενοχή Μπέου και Τσακογιάννη στο «Koriopolis»

Πρόταση για οριστική ενοχή Μπέου και Τσακογιάννη στο «Koriopolis»

Η εισαγγελέας πρότεινε την οριστική ενοχή των Μπέου και Τσακογιάννη για την υπόθεση του «Koriopolis»

Η εισαγγελέας Ευδοκία Παύλου πρότεινε την ενοχή των Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Τσακογιάννη στη δίκη του «Koriοpolis», που διεξάγεται σε δεύτερο βαθμό στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Αθήνας. Η εισαγγελές πρότεινε επίσης την ενοχή και άλλων 23 από τους συνολικά 26 κατηγορούμενους.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα τον περασμένο Φεβρουάριο σε φυλάκιση τεσσάρων ετών, εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την μέρα και ο Γιώργος Τσακογιάννης είχε καταδικαστεί σε συνολική κάθειρξη 10 χρόνια και δέκα μήνες.  Από την εισαγγελέα της έδρας προτάθηκε η ενοχή του Γιάννη Κομπότη, ο οποίος είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 30 μηνών με τριετή αναστολή για δωροδοκία στο παιχνίδι Ηλιούπολη – Λεβαδειακός. Προτάθηκε επίσης η ενοχή των Γιώργου Μπάκου και Γιώργου Μποροβήλου, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή, για δωροδοκία.

Η εισαγγελέας πρότεινε επίσης την ενοχή και των Βασίλη Καρακούλια, Βασίλη Δημόπουλου, Δημήτρη Ζαβαντία, Βασίλη Γεωρτσιάκου, Θανάση Ντότση, Μιχάλη Νικολόπουλου, Νίκου Παντελή, Γιώργο Πουλόπουλου, Στάθη Προβατίδη, Πέτρου Ρουτζιέρη,  Χαράλαμπου Ταμπάση, Γιάννη Ναυρινιάδη, Παύλου Δήμου, Μάκη Σιδηρόπουλου, Μιχάλη Τζιβελέκη, Μαρία Βυθοπούλου, Γιώργου Τσεκερίδη, Γιώργου Διγώνη, Γιώργου Γαλαίου, Βασίλη Αδαμάκη.

Τέλος, προτείνεται η αθώωση λόγω αμφιβολιών του πρώην προέδρου της Ηλιούπολης, Νίκου Χάλκου. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ