Στο σκαμνί ο Θωμάς για απάτη και πλαστογραφία

Στο σκαμνί ο Θωμάς για απάτη και πλαστογραφία

Ενα ακόμα δικαστήριο για τον εκλεκτό της εξυγίανσης Θωμά Μητρόπουλο. Τη Δευτέρα (3/12) στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων για απάτη και πλαστογραφία. Έχοντας καταδικαστεί πρωτόδικα σε 12 χρόνια φυλάκιση.

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων θα κάτσει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ο Θωμάς Μητρόπουλος. Ο εκλεκτός τη εξυγίανσης, προσκεκλημένος στις εκδηλώσεις της ΕΠΣΑ και της ΕΠΣΑΝΑ, κατηγορείται γιά απάτη και πλαστογραφία μετά χρήσεως. Αδικήματα για τα οποία τον Φεβρουάριο του 2017 είχε καταδικαστεί πρωτόδικα από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων σε φυλάκιση 12 ετών. Μετά από μήνυση του Στέλιου Πούλου και του Κώστα Αντιπαριώτη. Με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση, τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ έχει ποδοσφαιρικό χρώμα και αφορά το Ηλυσιακό του οποίου αφανής ιδιοκτήτης ήταν Θωμάς Μητροπουλος. Οι κκ Πούλος (εργοφυσιολόγος και πρώην τεχνικός διευθυντής στο Αιγάλεω), Αντιπαριώτης (δικηγόρος, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ), προσωπικοί φίλοι του Θωμά Μητρόπουλου και συνεργάτες του στο ποδόσφαιρο, ήταν απλά μέλη στο ΔΣ της ΠΑΕ Ηλυσιακός. Ο Θ. Μητρόπουλος εν αγνοία τους και πλαστογραφώντας τις υπογραφές τους (σύμφωνα με τη πρωτόδικη απόφαση) τους τοποθέτησε στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ. Με αποτέλεσμα να πέσουν απάνω τους, όλα τα χρέη, της ΠΑΕ πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, σε Εφορία και ΙΚΑ. Κι ενώ ο Ηλυσιακός είχε διαλυθεί οι Πούλος-Αντιπαριώτης, βρέθηκαν με χρέη στην Εφορία, η οποία δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους καθώς και την ακίνητη περιουσία τους.

ΑΥΤΟ είχε σαν αποτέλεσμα να στραφούν κατά το Θωμά Μητρόπουλου. Τον οποίο και μήνυσαν για πλαστογραφία και απάτη. Με το δικαστήριο στην πρωτόδικη απόφαση να τους δικαιώνει. Και την αρχική ποινή να είναι 8+8 χρόνια, με μάξιμουμ προβλεπόμενη ποινή τα 10+10 χρόνια. Για να συμψηφιστεί στα 12 και το δικαστήριο να μην αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Συγκατηγορούμενος στη υπόθεση είναι ο Ευάγγελος Πιστόλης. Πρώην γενικός αρχηγός του Αιγάλεω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ