Άρσεναλ – Τότεναμ 0-2

Άρσεναλ – Τότεναμ 0-2

Η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς και προκρίθηκε στο ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Στους «4» και η Τσέλσι μετά το 1-0 επί της Μπόρνμουθ.

Η Τότεναμ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της επικράτησε της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «4» του Λιγκ Καπ. Με τα γκολ του Χέουνγκ-Μιν Σον στο 20′ και του Ντέλε Άλι στο 59′ πέρασε από την έδρα των «κανονιέρηδων». Οι Λονδρέζοι της Άρσεναλ από τη μεριά στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν τρία δοκάρια σε φάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τελείως την έκβαση του αγώνα.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα του λεπτά και ιδιαίτερα μετά την επίτευξη του 0-1 από τον Σον, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Με αυτό τον τρόπο όμως έδωσαν αρκετό χώρο για αντεπιθέσεις στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο που είναι πολύ γρήγορη στους ανοιχτούς χώρους. Όσο και να προσπαθούσε όμως η Άρσεναλ η τύχη της είχε γυρισμένη την πλάτη και με τρία δοκάρια συνολικά δεν απέφυγε την ήττα από την Τότεναμ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Τσεχ, Μέιλαντ-Νάιλς, Παπασταθόπουλος, Μονρεάλ, Τσάκα, Τορέιρα, Γκουεντουζί (65′ Ν’ Κέτια), Ράμσεϊ, Μχιταριάν (46′ Μχιταριάν), Ιβόμπι (58′ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ.

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Γκατσανίγκα, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Ρόουζ, Γουίνκς, Σισοκό, Ερικσεν, Ντέλε Αλι, Λούκας (58′ Κέιν), Σον (78′ Λαμέλα)

 

 

Πρόκριση με γκολ του Αζάρ για την Τσέλσι

Οι «μπλε» επικράτησαν της Μπόρνμουθ με 1-0 με «χρυσό» σκόρερ τον Εντέν Αζάρ και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τα «κεράσια» και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι βρήκε το γκολ της πρόκρισης στο 84ο λεπτό, με τον ηγέτη της ομάδας Αζάρ να λυτρώνει τους Λονδρέζους και να… αποδίδει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ